Autori

Anamaria

Anamaria

autor/fondator
Numele meu este Anamaria Chiorean și sunt mamică de băiat. La 19 ani am început să lucrez într-un post de radio și m-am îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă voce și scris. Am fost pe rând reporter, operator sunet, redactor, apoi șef departament știri, gazdă pentru interviuri, corespondent pentru ziare naționale, Mediafax sau posturi de radio din țară. Am terminat facultatea de Psihologie și am facut un masterat în managementul afacerilor, la Sheffield. După o pauză în media, timp în care am călătorit în aproape toată lumea, am decis că e momentul să lansez un blog de travel, www.mytravelstudio.com. La puțin timp s-a întâmplat minunea vieții mele, am devenit mămică. Asta m-a apropiat și mai mult de familie, astfel că parcă de la sine, a luat ființă site-ul pe care îl răsfoiești chiar acum. Îți mulțumesc și împreună cu toți acești oameni minunați te aștept de fiecare dată. Cu drag, AMC
Anca
Eu sunt Anca, mamă a doi băieți și sunt pasionată de handmade și design graphic. Am creat Tiny Treasures pentru că am vrut să împărtășesc cu voi ceea ce, cu drag, iese din mâinile mele. Atunci când am timp, mă așez și scriu despre lucrurile pe care le fac, iar de azi mă găsiți și în Familia Cool.
Bunica Ana
Bunica Ana are 3 copii si 5 nepoti de care este foarte mandra. Adora sa se joace cu copiii si sa le citeasca. Atunci cand copiii ei erau mici, ea le citea in fiecare seara povesti. Acum, peste ani, le scrie. Sunt povesti frumoase si hazlii, fiecare are un mesaj si sunt scrise cu talc. Ele aduc aminte de povestile spuse la gura sobei. Bunica Ana iubeste animalele si sare imediat in ajutor atunci cand, chiar si o broscuta are nevoie. Face cei mai buni gogosi din lume si cea mai buna supa cu galueste!
Crina
Viața m-a învățat că pot alege în fiecare zi cum vreau să trăiesc și că doar eu sunt responsabilă pentru alegerile mele. Iubesc soarele, sincronicitățile și scrisul. Iubesc să mă exprim cu claritate și candoare. Iubesc să cresc și să contribui alături de voi, cititorii Familia Cool.
Cristiana
Bună, eu sunt Cristiana și iubesc mașinile. Când nu sunt la volan, mă găsiți în spatele tastaturii, de unde scriu despre călătorii, oameni și mașini de curse. Promovez motorsportul românesc și îmi doresc să încurajez oamenii să își urmeze visul. Poveștile mele sunt pe facebook, instagram și pe Emoticar.ro
Dana Stoica
M-am născut în Muntenia și am crescut în Ardeal, dar am emigrat în California în urmă cu 6 ani. M-am școlit la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca și am păstrat scrisul ca și pe o pasiune de suflet. Rânduile mele descriu momente semnificative din viață, momente care ne marchează existența, ne definesc și ne descriu verticalitatea.
Dana Todea
Numele meu este Dana.Locuiesc în Atena de mulți ani și asta mă duce cu gândul tot mai des la orașul meu natal, Timișoara (nostalgie). Am studiat și absolvit o facultate și profesez în domeniul sănătății (asta mi-am dorit și am reușit - lucky me!) Sunt o persoană dinamică, energică, pasionată de zumba, de muzică și de bunul gust, pe scurt. Îmi place și savurez o mâncare bună și dacă este street food e un plus (gătesc cu plăcere și pentru cei dragi). Dau importanță la simplitate și estetică, ne ajută să avem stil și calitate. Zâmbesc și râd ușor la o gluma bună. La cinema merg des (ador cinema vara) și pentru popcorn. Ajunge pentru o ușoara informare despre mine și în rest mă gândesc că vă v-oi dezvălui mai multe pe parcurs. Take care și nu uitati să zâmbiti!
Daria
Eu sunt Daria și am 14 ani. Îmi place să cânt la chitară și să îmi petrec timpul cu familia și cu prietenii. Scrisul îmi face de asemenea plăcere, așa că sper ca articolele mele să fie pe lângă inspirație și o resursă de bună-dispoziție pentru cât mai mulți copii și adolescenți cool :-)
Karina
Numele meu este Karina, locuiesc în Portugalia și sunt mămica unei fetițe. Practic ceea ce numesc “ jurnalism voluntar” și scriu despre oameni și subiecte care pot să ne inspire. De ce? Pentru că am aflat, de la fiica mea, secretul vieții: “Oamenii schimbă oameni!”
Mihaela
Eu sunt Mihaela, creator de conținut sănătos și curioasă din fire. Vreau să știu ce ai în geanta de sala, în plasa cu bucate, în lunch boxul pentru birou, ori în ”trusa de frumusețe” :) Pe ale mele le împărtășesc de aproape un an pe mydailybag.com | Facebook | Instagram. Dacă îți place să îi inspiri și pe alții cu alegerile sănătoase pe care le faci, scrie-mi pe mihaela[at]mydailybag.com și hai să scriem, pozăm, filmăm și Instagram împreună! Pe familiacool.ro voi scoate din geanta mea inspirații pentru mămici sănătoase, active și curioase, la fel cum îmi doresc și eu să fiu pentru copilul meu – în cea mai bună variantă a mea.
Dr. Rahimian Hadi
Este doctorand în științe medicale și director medical al Spitalului Regina Maria Băneasa. Unul dintre puținii specialiști în chirurgie fetală din România. A efectuat până în prezent câteva tipuri de intervenții intrauterine, unele dintre ele în premieră națională. I-a fost decernat premiul pentru inovație medicală, de către Colegiul Medicilor din România. Este membru în diferite societăți medicale: Societatea Internațională de Ecografie Ginecologică și Obstreticală; Societatea Americană de Obstretică Ginecologie; Societatea Internațională de Diagnostic Prenatal. Dr. Rahimian Hadi își dedică timp și ca medic voluntar în cadrul echipei de medici ai Policlinicii Sociale Regina Maria, iar în prezent este autor în familiacool pentru că dorește să ofere informații medicale corecte pentru viitoarele mămici care ne citesc.