Movie timePick of the week

Bohemian Rhapsody vs. A Star is Born

...sau două filme de final de an pe care merită să le vezi!

Bohemian Rhapsody vs. A Star is Born, sau două filme de final de an pe care merită să le vezi! Nu le compara și nu-i lăsa pe alții să decidă înaintea ta, convinge-te singur în legătură cu muzica, actorii, povestea și momentul pe care-l trăiești vizionându-le.

A Star is Born

O poveste de iubire, poate nu chiar clasica, însă toată construcția din jurul ei: muzica, actorii și ce s-a întâmplat în anii în care s-a lucrat la filmul ăsta, este absolut de apreciat. Despre Bradly Cooper (Will Tippin în serialul Alias) nu cred că mi-aș fi închipuit vreodată că o să-l văd cântând la nivelul ăsta, iar rolul pe care-l interpretează și l-a însușit atât de bine, încât ești foarte aproape de aspune că el e ăsta! Lady Gaga a mai demonstrat că vocea ei poate să ducă mult mai mult decât “Poker face”, iar Ally este parcă și povestea ei. Lucrurile pe care poate nu le știai despre film sunt:

  • Bradly Cooper a luat lecții de canto timp de un an ca să poată cânta așa;
  • Toată muzica este compusă special pentru film;
  • Lady Gaga și Bradly Cooper au cântat prima dată împreună la ea acasă, atunci când au și decis să lucreze la proiect.

Bohemian Rhapsody

Asculți Queen și parcă nu e totuși suficient, atunci vine filmul ăsta, ca să mai înțelegi încă odată că oamenii ăștia sunt legende! Nu judeci omul pentru că nu știi niciodată care este povestea lui și apoi când vezi atât cât îți arată filmul, te feliciți că nu ai judecat. Tu știai cum a apărut piesa “Love of my life”? Eu nu știam. Care sunt originile lui Freddy Mercury, care era adevăratul lui nume și cum a apărut defapt numele ăsta, știai? Care era ticul lui verbal și relația cu colegii? Cum gândeau și compuneau toată muzica asta care a făcut istorie. te-ai întrebat vreodată? Filmul “Bohemian Rhapsody” îți dă câteva răspunsuri și multe momente în care ți se face piele de găină!

P.S. Când mergi să vezi filmele, alege o sală cu sunet pe măsură, asta ca să te bucuri de moment la maxim și nu uita să-ți pui telefonul pe silent, astfel încât nimeni să nu întrerupă vizionarea. Bucură-te!

 

Anamaria

Anamaria

autor/fondator
Numele meu este Anamaria Chiorean și sunt mamică de băiat. La 19 ani am început să lucrez într-un post de radio și m-am îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă voce și scris. Am fost pe rând reporter, operator sunet, redactor, apoi șef departament știri, gazdă pentru interviuri, corespondent pentru ziare naționale, Mediafax sau posturi de radio din țară. Am terminat facultatea de Psihologie și am facut un masterat în managementul afacerilor, la Sheffield. După o pauză în media, timp în care am călătorit în aproape toată lumea, am decis că e momentul să lansez un blog de travel, www.mytravelstudio.com. La puțin timp s-a întâmplat minunea vieții mele, am devenit mămică. Asta m-a apropiat și mai mult de familie, astfel că parcă de la sine, a luat ființă site-ul pe care îl răsfoiești chiar acum. Îți mulțumesc și împreună cu toți acești oameni minunați te aștept de fiecare dată. Cu drag, AMC

Leave a Response