Pick of the weekWe care

Cauze pe care le susțin la început de toamnă!

Toamna asta este despre copii...despre sănătate, șansa la educație și despre joacă!

Cauze pe care le susțin la început de toamnă!

Tu știai că atunci când donezi pentru o cauză, un strop din energia ta bună merge în direcția în care ai trimis mâna de ajutor și că de fapt magia se creează din energia pe care o trimite fiecare? Eu cred, de fapt este convingerea mea, astfel că vreau să îți spun câte ceva despre cauzele pe care le susțin toamna asta.

“Vreau și eu ghiozdanul meu”

Au mai rămas doar câteva zile până când școlile își vor deschide porțile și sunt încă mulți copii care nu au un ghiozdan. Asociația Hope Rescue Center  și-a propus ca până la începerea anului școlar, un număr de 207 copii să primească câte un ghiozdan cu toate cele necesare. Mai e nevoie de 50 de ghiozdane. Poți trimite ghiozdanul la adresa asociației, iar aici ai toți pașii pe care trebuie să-i parcurgi,  ori poți dona banii necesari, intrând aici. Hope Rescue Center este o asociație creată de doi oameni Dana și Mike Zaharia, care împreună cu o echipă tot mai numeroasă încearcă să aducă o schimbare în bine acolo unde ajung.

Transmaraton – cursa de alergare pentru fundraising 

Zilele astea au loc ultimele antrenamente pentru alergarea la TRANSMARATON, o cursă depsre care ți-am povestit recent. Câțiva oameni faini mânați de dorința de a ajuta și un traseu spectaculos. Despre asta este evenimentul din 16 septembrie. Poți alege să suții una dintre cele trei cauze : Pădurea copiilor, Excepționalii sau HOSPICE – Casa Speranței.

MagicHOME & MagiCAMP

Sunt două proiecte despre care sper că nu mai există nimeni care să nu știe. Poți să te documentezi despre ele pe site-ul MagiCAMP și pe MagicHOME, iar donația ta sigur o să transporte acel strop de magie acolo unde trebuie. Îți mulțumesc!

“Mihai are SMA – o poveste cât o viață-ntreagă”

Poveștile triste se scriu, chiar dacă nu ne plac sau ne este greu să le citim. Una dintre ele este și a lui Mihai, un bebeluș de 6 luni. O scrie chiar mama lui, care este jurnalist. Donații se pot face în conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele Bratu Alin Nicolae, LEI: RO22BTRLRONCRT0039609502 și EURO: RO93BTRL03304201396095XX.

Cutia Magică 

Am adunat toată vara, la  “Moșia Copiilor”, jucăriile care nu s-au mai jucat demult. Despre evenimentul care are loc la Moșia Corbeanca, v-am mai povestit. Este o poveste de familie în care apar tot felul de personaje și activități. Se râde mult și nu lipsește magia. Ea se întâmplă atunci când cei mici vin cu jucăriile pe care vor să le dea altor copii. Noi, împreună cu echipa de la Moșie și Recreativo facem ca aceste jucării să se transforme în cele mai frumoase daruri. Am să te anunț înainte de fiecare eveniment, astfel ca tu să ai timp să-i povestești copilului tău, iar el să vină cu o jucărie care nu s-a mai jucat demult să o pună în “Cutia Magică”.

Anamaria

Anamaria

autor/fondator
Numele meu este Anamaria Chiorean și sunt mamică de băiat. La 19 ani am început să lucrez într-un post de radio și m-am îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă voce și scris. Am fost pe rând reporter, operator sunet, redactor, apoi șef departament știri, gazdă pentru interviuri, corespondent pentru ziare naționale, Mediafax sau posturi de radio din țară. Am terminat facultatea de Psihologie și am facut un masterat în managementul afacerilor, la Sheffield. După o pauză în media, timp în care am călătorit în aproape toată lumea, am decis că e momentul să lansez un blog de travel, www.mytravelstudio.com. La puțin timp s-a întâmplat minunea vieții mele, am devenit mămică. Asta m-a apropiat și mai mult de familie, astfel că parcă de la sine, a luat ființă site-ul pe care îl răsfoiești chiar acum. Îți mulțumesc și împreună cu toți acești oameni minunați te aștept de fiecare dată. Cu drag, AMC

Leave a Response