FamilyHigh-KeyPick of the weekWe care

De 1 iunie dăm strigarea la adunare în familie: ne jucăm și dăruim!

Moșia Corbeanca, Recreativo și Familia Cool te așteaptă la o zi de sărbătoare în familie

De 1 iunie dăm strigarea la adunare în familie: ne jucăm și dăruim!

Tu ce faci pe 1 iunie? Noi suntem la Moșia Corbeanca unde împreună cu Recreativo și echipa de la Moșie, am pregătit o zi în care să facem bucurii și să petrem timp în familie. O zi în care învățăm să dăruim și să ne exersăm îndemânarea și creativitatea. O zi în care descoperim și râdem cu gura până la urechi 🙂 Ziua în care magia își face simțită prezența.

Ce se întâmplă la Moșie de 1 iunie?

1 IUNIE e o sărbătoare a copiilor așa că totul se va concentra în jurul lor:

  • teatru;
  • ateliere arts & crafts;
  • magie;
  • jocuri distractive în aer liber îmreună cu familia;
  • cutia magică pentru copiii mai puțin favorizați.

Unde?

Moșia Corbeanca este un loc de poveste lângă București. Un spațiu mare de evenimente și bistro unde mănânci bun și te simți bine, de la mic la mare! Toată familia e binevenită acolo 🙂 Locul de joacă este plasat undeva în centrul spațiului, pe o plajă de nisip, înconjurată de o pajiște numai bună de alergat. Atât despre loc, te las să-l descoperi când ajungi aici.

Când?

Evenimentul are loc la data de 1 iunie, adică vineri și povestea începe după ora 11:00, mai exact 11 și jumătate, cu piesa de teatru pentru cei micuți. Dacă vremea e capricioasă, sau chiar nervoasă și ne strică planul pentru vineri, nu-ți face probleme! Duminică e și ea o zi potrivită pe care să o petrecem în familie și să-i sărbătorim pe cei mici. Toată desfășurarea de evenimente se mută pe duminică, 3 iunie, în cazul în care plouă toată ziua sau e furtună.

Cum?

Pentru eveniment se fac rezervări din timp, asta ca să fii sigur că și copilul tău are loc la atelierul preferat, la piesa de teatru sau la spectacolul de magie. Poți să cumperi biletele aici. Un atelier costă 50 de lei, iar teatrul și magia câte 25 de lei.

Cutia magică

Noi vrem ca fiecare copil să simtă că este ziua lui și pentru asta am creat CUTIA MAGICĂ. Copilul tău, are sigur măcar o jucărie pe care nu a mai luat-o demult de pe raft. S-a plictisit de ea, sau pur și simplu nu-i mai aduce bucurie. Spune-i că la evenimentul de la Moșie avem o cutie magică în care strângem toate jucăriile care nu s-au mai jucat de multă vreme și le dăruim copiilor care nu au. Astfel jucăriile vor străluci din noi, iar copiii care le primesc se vor bucura de ele 🙂

Abia așteptăm să te cunoaștem și ce zi putea să fie mai potrivită decât aniversarea copiilor? LA MULȚI ANI!

 

 

Anamaria

Anamaria

autor/fondator
Numele meu este Anamaria Chiorean și sunt mamică de băiat. La 19 ani am început să lucrez într-un post de radio și m-am îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă voce și scris. Am fost pe rând reporter, operator sunet, redactor, apoi șef departament știri, gazdă pentru interviuri, corespondent pentru ziare naționale, Mediafax sau posturi de radio din țară. Am terminat facultatea de Psihologie și am facut un masterat în managementul afacerilor, la Sheffield. După o pauză în media, timp în care am călătorit în aproape toată lumea, am decis că e momentul să lansez un blog de travel, www.mytravelstudio.com. La puțin timp s-a întâmplat minunea vieții mele, am devenit mămică. Asta m-a apropiat și mai mult de familie, astfel că parcă de la sine, a luat ființă site-ul pe care îl răsfoiești chiar acum. Îți mulțumesc și împreună cu toți acești oameni minunați te aștept de fiecare dată. Cu drag, AMC

Leave a Response