Editor's ChoicePick of the weekWe care

Împreună pentru MagicHOME

Donează 2 euro lunar pentru refugiul părinților a căror copii sunt bolnavi de cancer.

Din ziua în care a început campania împreună pentru MagicHOME, s-a instalat în mine o stare de neliniște, a început parcă să sune o alarmă surdă. Anul ăsta am pierdut un prieten drag, care a plecat, dus de boala asta cruntă. A fost un șoc și parcă îmi amorțiseră simțurile…dar a început zilele trecute campania aceasta și mi-a adus înapoi toate simțurile…

De când s-a născut copilul meu, mulțumesc lui Doamne Doamne că a venit sănătos, pentru că în maternitate, pe lângă camera cu bebelușii pe care-i poți vedea prin geam, mai era și o încăpere unde perdeaua era trasă. L-am așteptat pe Sasha multă vreme și el a venit într-un moment în care aproape începusem să nu mai sper. A venit! A venit când a vrut el și pentru că așa a vrut el, iar eu nu uit să-i mulțumesc în fiecare zi. Acum câteva zile a luat o viroză care s-a manifestat destul de agresiv, cu febră mare, pe care o scădeam doar cu prosoape umede, iar după a 3-a noapte cu această procedură, parcă se săturase și el și-mi spunea “mami, nu mai viei”! Am plâns a 4-a noapte cu el și după doar câteva lacrimi, m-am oprit pentru că mi-am dat seama că era doar o stare trecătoare, că eram în patul nostru de acasă și că eu eram “putincioasă” în a-l ajuta să se facă bine. I-am mulțumit lui Dumnezeu și am mers mai departe!

Am urmărit-o azi pe Mirela Retegan după ce s-a întors de pe scaunul de la MagicHOME și cred, la fel ca și ea, că noi nu putem alina suferința părinților a căror copii stau bolnavi pe patul de spital, însă ce putem noi să facem este să-i ajutăm cu lucrurile la care ei nici nu mai au timp și loc să se gândească: să-și spele o haină, să-și facă o supă caldă sau să-și întindă corpul rămas în poziția șezut, după atâta veghe la capul patului de spital.

2 euro pentru MagicHOME

2 euro în fiecare lună înseamnă foarte mult, înseamnă că tu poți să construiești o casă cu 2 euro în fiecare lună! Este nevoie de 100.000 de sms-uri pentru finalizarea casei în care se vor refugia părinții copiilor bolnavi de cancer. Tot ce trebuie să faci este să trimiți cuvântul “MAGIC”, prin sms la numărul 8844, din rețelele DIGI, ORANGE și VODAFONE și poți dona automat 2 euro/lună. Până astăzi numărul sms-urilor trimise depășește 40.000. Fiecare sms contează, fiecare 2 euro contează!

 

 

Anamaria

Anamaria

autor/fondator
Numele meu este Anamaria Chiorean și sunt mamică de băiat. La 19 ani am început să lucrez într-un post de radio și m-am îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă voce și scris. Am fost pe rând reporter, operator sunet, redactor, apoi șef departament știri, gazdă pentru interviuri, corespondent pentru ziare naționale, Mediafax sau posturi de radio din țară. Am terminat facultatea de Psihologie și am facut un masterat în managementul afacerilor, la Sheffield. După o pauză în media, timp în care am călătorit în aproape toată lumea, am decis că e momentul să lansez un blog de travel, www.mytravelstudio.com. La puțin timp s-a întâmplat minunea vieții mele, am devenit mămică. Asta m-a apropiat și mai mult de familie, astfel că parcă de la sine, a luat ființă site-ul pe care îl răsfoiești chiar acum. Îți mulțumesc și împreună cu toți acești oameni minunați te aștept de fiecare dată. Cu drag, AMC

Leave a Response