Cool DiscoveryCool travelFamily

Cum să descoperi locuri cool la o plimbare cu bicicleta!

Forsthofalm - luxury boutique hotel al anului 2018

Ceea ce urmează să vă spun, poate suna cumva ciudat, însă ideea fiind deja acolo, am sa-i dau drumul…vă fac o demonstrație cum, internetul nu este sursa „almighty”  care te ajută să descoperi locuri speciale! În cazul nostru bicicleta e de vina 🙂 Un traseu cu bicicletele pe undeva prin Alpii Austriei și-a meritat oboseala și urcatul abrupt pe lângă cele 2 roți, deoarece finalul a fost tadadadaaammm!

La o altitudine de 1050 de metri, între munți, în mijlocul naturii am descoperit hotelul Forsthofalm. O bucurie de loc pentru toată familia! Am luat prânzul acolo și am ales dintr-un meniu în care ți se garanta că toate produsele folosite pentru prepararea mâncării sunt din surse sigure.

Cameră cu view

Dacă vrei să vezi cum arată camerele pe interior poți să te uiți pe site-ul lor, însă ce am văzut pe dinafară m-a convins că următoarea vacanță aș vrea să o petrec acolo. Deschizi ușa balconului si pe pajiștea din fața ta ai să vezi niște capre drăguțe care-și văd de treaba lor, dar își fac simțită prezența cu clopoțelele discrete atârnate la gât. Ceva mai încolo, despărțite de un gard, la o distanță suficientă încât să nu te deranjeze sunt vacile care își mai întorc din când în când privirea către tine, în semn că ar vrea să se împrietenească 🙂

Pe cealaltă parte a hotelului, din camera ta se văd crestele munților și pârtia de schi care-ți face poftă de o coborâre 🙂

Loc de joacă cu view

Atunci când călătorești cu copiii, cauți mereu locuri în care și ei să se simtă bine și să aibă o preocupare. Ei bine, hotelul ăsta e cu siguranță family friendly. Pe lângă alte facilități despre care vă las pe voi să aflați, noi ne-am bucurat de un loc de joacă spațios dotat corect, astfel încât copilul nostru s-a bucurat de aer curat și o joacă pe cinste. Am petrecut câteva ore acolo, timp în care și noi, părinții, am avut ocazia să povestim la un pahar de prosecco.

Mâncare gustoasă și sănătoasă

Am ținut să spun gustoasă și sănătoasă pentru că salatele pe care le-am mâncat au fost de nota 10! O pâine bună făcută în casă și un desert specific locului, apfelstrudel cu sos de vanilie, o reinterpretare a la carte să zic așa, super reușită! Când veni vorba de mâncare, nu a fost nevoie să cerem un meniu special pentru copii, băiețelul nostru a savurat cot la cot cu noi din bunătățile puse pe masă de un chelner prietenos care nu ne-a refuzat rugămintea de a servi mâncarea la locul de picnit, amenajat lângă spațiul de joacă.

O locație altfel

Despre hotelul acesta nu auzisem înainte să venim aici cu bicicletele și este cu siguranță o locație altfel. Am aflat de la oamenii care lucrează acolo cât de multe activități de sport și relaxare poți să faci acolo. Ne-au spus despre cinele romantice, despre cum poți să îți petreci serile de iarnă afară, pe canapelele sub formă de scoică bucurându-te de cerul înstelat și compania celor dragi. Forsthofalm se află în localitatea Leogang, în regiunea Salzburg. Din localitate și până sus, cu bicicleta faci aproape o oră, cu mașina între 5 -7 minute, însă nu ai parte de super experiența drumului care îți oferă view-uri spectaculoase și miros de brad.

De la mine o să mai auziți despre Salzburg, Leogang, biciclete și locuri spectaculoase!

 

Kuss 🙂

 

 

 

Anamaria

Anamaria

autor/fondator
Numele meu este Anamaria Chiorean și sunt mamică de băiat. La 19 ani am început să lucrez într-un post de radio și m-am îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă voce și scris. Am fost pe rând reporter, operator sunet, redactor, apoi șef departament știri, gazdă pentru interviuri, corespondent pentru ziare naționale, Mediafax sau posturi de radio din țară. Am terminat facultatea de Psihologie și am facut un masterat în managementul afacerilor, la Sheffield. După o pauză în media, timp în care am călătorit în aproape toată lumea, am decis că e momentul să lansez un blog de travel, www.mytravelstudio.com. La puțin timp s-a întâmplat minunea vieții mele, am devenit mămică. Asta m-a apropiat și mai mult de familie, astfel că parcă de la sine, a luat ființă site-ul pe care îl răsfoiești chiar acum. Îți mulțumesc și împreună cu toți acești oameni minunați te aștept de fiecare dată. Cu drag, AMC

Leave a Response