#CărticimFamilyHigh-Key

Narativ, unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei 2017!

Ateliere interactive pentru copii și părinți!

Narativ, unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei 2017 este un festival de lectură, ajuns acum la ediția cu numărul III, tocmai datărită succesului pe care îl are în rândul copiilor și deopotrivă al părinților.

Am fost prezenți la festival, cu mic cu mare și am plecat de acolo parcă mai bogați. Ne plac cărțile, cititul își are locul de cinste în familie, așa că atunci când am primit invitația nu am stat prea mult pe gânduri. Atelierul “Ora de povești” a fost tocmai potrivit pentru cel mai mic membru al familiei, iar Ioana Brătilă, un narator iscusit, a știut cum să coopteze atenția copiilor. A început totul cu o joacă și încet au ajuns pe tărâmul poveștilor unde s-au bucurat cu toții de personaje și întâmplări, împletite bineînțeles cu imaginația fără limite a celor mici!

Am avut ocazia, pentru prima dată de când sunt mamă, să particip la un workshop în care s-a discutat despre importanța lecturii în familie, despre cum se dezvoltă emoțional un copil și cât de importantă este moștenirea pe care o preluam de la părinți, cât și ce ar trebui să ducem mai departe. Atelierul a fost condus de Virgil Ianțu, o discuție relaxată, la care, în special mamele nu s-au dat înapoi de la a împărtăși experiențele de acasă. Din sală nu au lipsit hohotele de râs, astfel că atmosfera creată de moderator i-a ajutat și pe cei mai emotivi să ia cuvântul. Doar câteva secvențe care să vă ajute să vă faceți o idee și poate să vedeți cât de benefice sunt aceste întâlniri.

Narativ este un festival cu peste 100 de ateliere gratuite organizat de Asociația Curtea Veche, sprijiniți de câțiva sponsori și care îți oferă ateliere interactive, conferințe și spectacole pe durata câtorva zile. Dacă vrei să afli mai multe despre eveniment intră aici!

Anamaria

Anamaria

autor/fondator
Numele meu este Anamaria Chiorean și sunt mamică de băiat. La 19 ani am început să lucrez într-un post de radio și m-am îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă voce și scris. Am fost pe rând reporter, operator sunet, redactor, apoi șef departament știri, gazdă pentru interviuri, corespondent pentru ziare naționale, Mediafax sau posturi de radio din țară. Am terminat facultatea de Psihologie și am facut un masterat în managementul afacerilor, la Sheffield. După o pauză în media, timp în care am călătorit în aproape toată lumea, am decis că e momentul să lansez un blog de travel, www.mytravelstudio.com. La puțin timp s-a întâmplat minunea vieții mele, am devenit mămică. Asta m-a apropiat și mai mult de familie, astfel că parcă de la sine, a luat ființă site-ul pe care îl răsfoiești chiar acum. Îți mulțumesc și împreună cu toți acești oameni minunați te aștept de fiecare dată. Cu drag, AMC

Leave a Response