Editor's ChoiceWe care

O picătură poate schimba vieți!

Este important să donezi, nu este importantă suma!

O poveste amerindiană spune că într-o pădure izbucnise un incediu, iar animalele înspăimântate se uitau neputincioase la dezastrul care se petrecea. Mica pasăre colibri, era singura care se agita. Aducea apă în ciocul ei mic și arunca peste flăcările uriașe. După un timp se aude o voce: “Pasăre colibri, tu ți-ai pierdut mințile? Crezi că poți stinge focul cu câteva picături de apă?” Atunci pasărea-i răspunse: “Eu fac partea mea de treabă”! Este o pildă pe care mi-a spus-o astăzi Veronica Soare, un om frumos, același care în urmă cu doi ani a adus în lume Minuni.ro. De atunci, aniversarea zilei ei de naștere s-a transformat într-o poveste pe care o împărtășim aici cu drag și din care sperăm ca fiecare dintre voi să facă parte. “În ultimii doi ani am aflat că cele mai frumoase aniversări nu sunt despre cadouri. Că darurile iau forme neașteptate. În ultimii doi ani mi-am dăruit aniversarea, adică i-am rugat pe cei care iși doresc să fie alături de mine să nu îmi aducă niciun cadou, ci să doneze pentru povestea aleasă de mine.”

În anul 2015 s-au făcut donații pentru MagiCAMP, tabăra copiilor cu afecțiuni oncologice, anul trecut pentru Asociația Sonia Maria. Anul acesta evenimentul de strângere de fonduri s-a numit AniverSoarea Verocikăi, iar beneficiarii poveștii sunt copiii cu autism care fac terapie în centrele ATCA, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, înființată în anul 2008 de Anca Dumitrescu, primul specialist român acreditat în terapia ABA.

Atunci când FamiliaCool.ro era încă un proiect pus pe o coală de hârtie, ne-am dorit să devenim și noi o picătură, ca mai apoi să strângem încă una și încă una și împreună să facem diferența acolo unde este nevoie. Am vrea să știți că a dona/a-ți oferi ajutorul nu înseamnă o sumă mare de bani de la o singura persoană, sau de la un grup restrâns. “20 de lei care nu s-au donat de către 10 oameni, înseamnă 200 de lei= 5 ore de terapie”. Acolo unde vi se cere ajutorul, unde este nevoie de donații, trebuie să știți că 20 de lei este o sumă importantă. Atunci când ai doar acei 20 de lei pe care poți să-i dai, nu te mai gândi că sunt de prisos, pentru că tu împreună cu mulți alți 20 de lei ai să faci lucruri minunate!

AniverSoarea Verocikăi este acum un prilej să-i ajutăm pe copiii care au nevoie de terapie. Mai sunt câteva zile în care contul de pe Galantom este deschis pentru această acțiune. Veronica îți mulțumim că ne ajuți să facem parte din această poveste frumoasă!Și nu uita că este important să donezi, nu suma este cea care decide, tu decizi să te implici!

Citiți mai multe despre AniverSoarea Verocikăi și alte minuni.ro!

Anamaria

Anamaria

autor/fondator
Numele meu este Anamaria Chiorean și sunt mamică de băiat. La 19 ani am început să lucrez într-un post de radio și m-am îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă voce și scris. Am fost pe rând reporter, operator sunet, redactor, apoi șef departament știri, gazdă pentru interviuri, corespondent pentru ziare naționale, Mediafax sau posturi de radio din țară. Am terminat facultatea de Psihologie și am facut un masterat în managementul afacerilor, la Sheffield. După o pauză în media, timp în care am călătorit în aproape toată lumea, am decis că e momentul să lansez un blog de travel, www.mytravelstudio.com. La puțin timp s-a întâmplat minunea vieții mele, am devenit mămică. Asta m-a apropiat și mai mult de familie, astfel că parcă de la sine, a luat ființă site-ul pe care îl răsfoiești chiar acum. Îți mulțumesc și împreună cu toți acești oameni minunați te aștept de fiecare dată. Cu drag, AMC

Leave a Response